SamuEye skærehandske!

Vi elsker alle sammen at stå i køkkenet hjemme ved os, og det gør det altid ekstra hyggeligt når børnene er med og selv får lov til at være en del af det hele. Men med en datter der er meget påpasselig har vi løbende haft udfordringer, med at skære, skrælle og snitte – hun elsker det, men er også meget utryg ved det og er altid bange for at komme til at skære sig i fingrene. Det har nogen gange gjort det meget udfordrende at have hende med i køkkenet, da hun meget gerne vil prøve at skrælle/skære men med vores hjælp og støtte, vi skal nemlig altid holde knive/skræller eller det hun skal skære sammen med hende.

I den forbindelse har vi været så heldige at få lov til at teste skærehandskerne fra SamuEye, som vi har været helt vildt glade for. Det har gjort det meget betryggende for min datter at skære fx frugter, det er noget hun altid har haft lyst til at prøve men aldrig turde helt alene. Inden modtagelsen af handsken snakket vi lidt om dem, og var overbevist om at de måske ikke er 100% sikre og at vi stadig ville holde kniven fx, og så kunne hun holde det der skal skæres med handsken på. Min datter følte sig meget tryg ved tanken om handsken, og allerede mens vi var i gang med at skære første gang med handsken på, ville hun prøve lidt alene. Den glæde og stolthed hun havde lige efter er ikke til at beskrive, hun følte sig simpelthen SÅ modig!

Det er så meget hyggeligere at stå i køkkenet nu, og se hvordan hun bare vil prøve alt selv. Det er så dejligt ikke at bekymre sig om uheld og at hun kan slappe meget mere af i køkkenet. De er i hvert fald en del af vores hverdag herhjemme fremover!

FUN FACT; Jeg er faktisk typen der skære sig HVERDAG i køkkenet! Jeg er hele tiden travlt og vil gøre flere ting samtidig, det er nu blevet en vane at tage handsken på som det første når jeg træder ind i køkkenet – og som min mand siger vi kan købe et sommerhus for de penge vi sparer på plaster fremover haha! 😀

Handsken kan købes via SamuEyes hjemmeside: https://samueye.dk/products/skaerehandske?fbclid=IwAR2L0p14WiSbXKCak-zXlGdwKvh-9RVD5F1nfyz6H3sf5geGB7kJd6QZlIw

Her skære hun for førstegang jordbær helt alene

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen