Chokoladeboller

Bløde og luftige chokoladeboller!

Ingredinser

250 g mel
25 g gær
1,5 dl mælk
70g smør
1,5 spsk sukker
1 æg
1/2 tsk salt
2 dl chokolade knapper (jeg bruger @callebautnordic)

Fremgangsmåde:

Smelt smør og mælk sammen – det skal ikke koge. Kom den i en skål/rørmaskine og rør gæren ud i den lune mælk.
Tilsæt hvedemel og æg, og ælt dejen. Tilføj så sukker og salt, og ælt dejen godt igennem i 7-8 minutter. Tilføj til sidst chokolade knapperne og bland det forsigtigt ind i dejen.
Lad dejen hæven i ca. 30 minutter, form bollerne og lad dem hæve i yderligere 30 minutter.
Pensel bollerne med et sammenpisket æg, og bag dem i 12 minutter på 200 grader varmluft.

Nydes lune 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen